Per Helge Lien mottar Idrettsprisen for sin innsats i 2023

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Mar 2024


Gratulerer til Per Helge Lien som er vinner av Idrettsprisen for sin innsats gjennom 2023! 

En lettere skjelven Per Helge Lien mottok prisen på kroner 10.000, delt ut av Frode Hagen fra Aurskog Sparebank. Prisen som vår Generalsponsor deler ut hvert år på årsmøtet skal tilfalle en aktiv / trener / leder / ildsjel - en person som har utmerket seg spesielt det siste året. 

En ydmyk og skjelven Per Helge mottar prisen - Gratulerer !! Til venstre: Klubbleder Joar Akselsen. T.h: Frode Hagen, Aurskog Sparebank. Per Helge er en veldig verdig vinner. Han står sentralt i det meste som foregår i fotballgruppa, han utfører mange faste og oppdukkende saker i fotballen - både før, under og etter sesong. 

Her er juryens innstilling: 

Aursog Sparebank Idrettspris.

Aurskog sparebank sammen med AFSK har vurdert mange kandidater til årets Aurskog sparebank idrettspris. Prisen skal gis til en aktiv utøver, dommer, trener/leder, eller ildsjel i klubben. 

Vi har mange flinke folk som stiller opp og gjør en stor innsats for klubben vår, og i år går denne prisen til en som innfrir mange av idrettsprisens kriterier. 

Dette er en som er svært aktiv på mange områder i klubben, men er ikke selv aktiv spiller i dag. Siste oppføring som aktiv spiller var etter 2022 sesongen med 12 kamper med AFSK logoen på brystet. 

Dette er en person som ved hvert årsskifte starter opp den store jobben med å få alle lag på plass inn i terminlistene og påmelding av lag. En stor jobb, men som vedkommende har full kontroll på. 

AFSK innecup, et av årets store høydepunkt. Her er denne personen en primus motor og sørger for at cupen år etter år blir en stor suksess blant både store og små deltakere. En cup som betyr mye for mange, ikke bare våre egne lag.   

Men det stopper ikke her! Når sommeren melder sin ankomst og fotballskolen står for tur, er han, for det er en han, på plass igjen. Det legges til rette for noen fantastiske dager på sletta for alle som ønsker. Her står han klar med t-skjorter til instruktører, deler ut bagetter og sjokomelk til deltakerne, og passer alltid på at alle har det bra. 

Etter sommerferien kommer skolestart og syvårsserien. Da er han på plass igjen, denne gangen for de aller yngste i klubben. Her legger du til rette for en fantastisk dag fylt med hundrevis av fotballkamper, glede og opplevelser for framtidens store fotballspillere. 

Før dette arrangementet er ferdig, er planleggingen av Aurskog Sparebank Cup i full gang. Cupen arrangeres hver helg i hele november og da er du også ofte og bidrar med selve gjennomføringen. 

At du har et stort hjerte for klubben er ikke vanskelig å se, og du er virkelig en hverdagshelt som legger til rette for at små og store i denne klubben får gode opplevelser. Gode opplevelser gjennom ulike arrangementer som bidrar til fotballglede, både på- og utenfor banen. 

Du har mange verv og stort ansvar, mye har vi allerede nevnt. Blant andre verv og oppgaver du har i klubben kan vi nevne: 

Nestleder i fotballstyret, kontaktperson M34, ansvarlig for systemene FIKS og Treningsøkta i tillegg til spillerlisenser. Det skal også nevnes at i tillegg til alt det du holder på med at du også er engasjert rundt 2010 kullet og egne barn. 

Per Helge Lien, du er kåret til vinner av Aurskog Sparebank idrettspris, gratulerer så mye!


Andre nominerte for sin innsats i 2023: 

  • Leif Rune Sjøbrend
  • Rune Sand
  • Berit Elisabeth Nysæter


Daglig leder



Velkommen til mini-bokbad som åpner Årsmøtet 2024 !

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 27. Feb 2024

I anledning utgivelsen av lokalfotballboka Alt var mye bedre etter krigen, ført i pennen av Roger Ødegård, Øivind Eriksen og Håkon Ohlgren, blir det mini-bokbad i klubbhuset i Aurskoghallen i forkant av årsmøtet.


Det er rundt 30 portretterte Aurskog-, Finstadbru- og Aurskog-Finstadbru-aktører som er omtalt i boka, og det blir gullkorn fra historiene til tre av disse denne kvelden: 

Hederskar og æresmedlem Vidar Harethon vil blant annet fortelle hvordan det var å debutere foran mange tusen tilskuere på Aurskog stadion en fin dag på slutten av 1960-tallet og om da han sendte Vålerenga ned i 3. divisjon på Ullevaal.

Vidar Harethon

I tillegg vil Erik Toverud, mest kjent som administrerende direktør hos Stangeskovene, fortelle om hvorfor han valgte jobbkarriere foran en lysende fotballkarriere i grønt.

 Erik Toverud

Vi vil også bringe den desidert mest fotballglade karen i boka vår, Bjørn Erik Øisjøfoss' historie til torgs: Verdens beste reserve!

Verdens gladeste reserve - Bjørn Erik ØisjøfossBokbadevakt er som vanlig Lars Jørgen Skaret, som også kommer til å avhøre forfatterne rundt bokprosessen. 

Det blir også musikalsk innslag ved Håkon Ohlgren på sang og Karl Gunnar Larsen på gitar.


I pausen før selve årsmøtet starter, blir det mulighet for kjøp og signering av bøker.


Hjertelig velkommen skal dere være ! 

GO AFSK 


1 Kommentar

Saksheftet til Årsmøtet 14.mars er klart

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Feb 2024

Årsmøtet i AFSK er berammet til torsdag 14.mars 

Klokkeslett:  19.00 

Sted:             Klubbhuset i Aurskoghallen


Nedenfor så finner du samlet sakshefte til Årsmøtet


NB NB

I år så trykker vi saksheftet kun på bestilling. Ønsker du et trykket eksemplar på møtet så ber vi deg bestille dette av daglig leder senest innen utgangen av tirsdag 12.mars !

----

Årsmøtet er åpent for klubbens medlemmer. 

I de saker som det eventuelt blir avstemming: for å kunne avgi din tellende stemme i de sakene må du være registrert medlem av klubben, minst 1 uke før årsmøtet finner sted. 

Det samme gjelder for å være valgbar til styreverv i klubben. 


Vi serverer kaffe og kringle / kanelsnurr.


med hilsen AFSK hovedstyret



Fotballgruppa årlig møte 2024

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 22. Jan 2024

AFSK fotballgruppa arrangerer årlig møte tirsdag 13.februar klokken 19.00

Møtested er på klubbhuset (2.etasje) i Aurskoghallen 

Vi ber om at saker som våre medlemmer ønsker behandlet meldes inn til oss innen fredag 2.februar. 

Sakene sendes på epost til afsk-fotball@afsk.no 

mvh styret 



Årlig møte svømmegruppa - 8.februar kl 18.00

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 17. Jan 2024

Svømmegruppa avholder sitt årlige møte


Tid:    Torsdag 8.februar klokken 18.00

Sted:  Aurskoghallen, møterom Laffen (2.etasje ved kontorene) 

Agenda: 

- Regnskap svømming 2023 og budsjett 2024

- Treningsavgifter 2024

- Valg av styre i svømmegruppa 

- Eventuelle saker til behandling. 


Saker som ønskes behandlet av svømmegruppa må meldes inn senest 1 uke før, innen 1.februar. Sendes på epost til svomming@afsk.no 


Vennlig hilsen svømmestyret