Medlemskontingent for 2020

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 9. Jan 2020


Klubben sender straks ut medlemskontingent for 2020. Denne sendes til våre medlemmers registrerte epostadresse, så følge med i din innboks de kommende dagene. Dersom du som er medlem ikke finner epost fra klubben i din innboks, så sjekk spamboks for sikkerhets skyld. Finner du den ikke der så ta kontakt med oss, da kan det være feil ved epostadressen vi har registrert i vårt system.  


Alle aktive, tillitsvalgte, trenere og oppmenn som representerer AFSK i organisert trening og kampaktivitet må være medlem av idrettslaget, dette er viktig for blant annet rettigheter til idrettens forsikringsordning.
Alle abonnenter på klubbens treningsrom skal også være medlem av klubben.

Samtidig setter vi stor pris på at du vil være medlem av klubben og støtte oss selv om du ikke skulle være aktiv i noen av gruppe for øyeblikket. Dette er verdifullt for oss. 

Husk også at dere kan endre dine personlige data som bostedsadresse, epostadresse og telefonnummer på siden MinIdrett.no Vi ber vennlig om at dette gjøres dersom man eksempelvis flytter bosted eller endrer jobb som medfører ny epostadresse.

Medlemssatsene er som følger:

  • Enkeltmedlemskap - kr. 350,-
  • Familiemedlemskap - kr. 600,-

Vi ber om at dere tar kontakt på medlem@afsk.no dersom 

  • det er feil ved faktura, for eksempel feil sats
  • du/dere ønsker endringer i medlemskapet
  • du/dere er medlem og ikke har mottatt faktura innen 14.januar

Eventuelle utmeldinger må i henhold til idrettens lover skje skriftlig. E-post kan sendes til medlem@afsk.no   Vær derfor oppmerksom på at man fortsatt er medlem av klubben selv om man ikke lenger er aktiv i en idrettsgruppe.

Hilsen daglig leder 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.