Hjelp AFSK med anskaffelse av gressklipper til sesongen 2020 og flere år fremover - kjøp din andel!

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 4. Jun 2020

AFSK arrangerer i sommer en spleis for investering av sårt tiltrengt gressklipper til våre store gressarealer. Mange takk til alle dem som allerede har bidratt til spleisen så langt, men vi vil forsøke å nå ut til hele medlemsmassen ved å sende ut et nyhetsbrev. 

AFSK må fra og med i år tenke nytt for å klippe våre naturgressbaner og øvrige gressområder. TIdligere sesonger har vi kunnet leie klipper av vår gode nabo golfklubben, men i år kan vi ikke lengre basere oss på dette da de også klipper sine baner på dugnad og samme tider som våre dugnadsressurser skal klippe våre baner.

I tillegg har klubben fra og med i år mistet et fast årlig klippetilskudd på kroner 80.000,- over den kommunale driftsstøtten, som gjør det vanskeligere for klubben å gjennomføre en viktig og hyppig vedlikeholdsjobb gjennom sommeren. 

AFSK hovedstyret har vurdert flere forskjellige muligheter og pristilbud for å klippe våre gressbaner og friområder, og til slutt landet på det mest gunstige alternativet - både driftsmessig og økonomisk - vi har fått tak i en brukt Toro Groundmaster sitteklipper med hytte. Klipperen er en god investering for den jobben den skal gjøre. Den har lave servicekostnader, har minst 10 års levetid igjen, vi får klippet på Aursmoen og FInstadbru, og kanskje til og med påta oss klippeoppdrag?? 

Vil du bidra med en liten andel i klipperen? AFSK er svært takknemlige for alle bidrag - små som store!! 


Klikke deg inn via lenken - https://spleis.no/afsk-gressklipper


For dem som har begrensede ferdigheter på data og mobil, og har lyst til å støtte oss så er det fullt mulig støtte prosjektet på annen måte, kom innom klubbkontoret på dagtid eller kontakt daglig leder på mobil 94897831. 


Takknemlig hilsen fra styret i Aurskog Finstadbru sportsklubb! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.