Klatreleder Tove Blakseth takker av etter 6 år

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 16. Aug 2020

Mangeårig leder av klatregruppa, Tove Blakseth, takker av fra vervet etter eget ønske. På klubbens årsmøte i juni ble det formelt valgt ny leder av klatregruppa. 

Daglig leder tok en prat med Tove etter sommerferien, og overrakte fortjent blomsterbukett på en liten seremoni ved klatreveggen, som har vært hennes arbeidssted i hallen de kveldene hun har ledet klatreaktiviteten. 

Tove har ledet klatregruppa siden 30.september 2014, da tok hun selv initiativ til å få igang klatreaktiviteten igjen, etter den hadde ligget brakk noen år. Sammen med noen nære støttespillere bygget hun opp igjen en populær aktivitet og et tilbud som AFSK er alene å tilby blant kommunens idrettslag. Tove har stått på jevnt og trutt over seks år, og ønsket selv å avslutte vervet ved sesongslutt. 

Klubben er svært takknemlige for den innsatsen Tove har lagt ned over disse årene, og hun gir fra seg stafettpinnen med  hevet hode. Tusen takk Tove, og lykke til videre. 


Ved årsmøtet ble det valgt inn ny leder av klatregruppa. Øystein Fandrem, til daglig lærer ved Aursmoen skole, har overtatt stafettpinnen og skal med tid og stunder tilby klatreaktivitet i hallen. Klubben kommer tilbake senere med nærmere presentasjon av Fandrem og informasjon om kommende aktivitet. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.