Vi bygger 3mot3 fotballbaner

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 19. Jun 2022

Bilder viser tilsvarende minibaner fra Konnerud IL, Drammen (foto: Konnerud IL)

Mandag 20.juni starter vi byggingen av 3 minifotballbaner på idrettsanlegget. Dette er fotball baner på størrelse 10 *15 meter, og banene har vant rundt seg. Slike baner er er tilpasset spill for de yngste spillerne, 6 til 7 år, der de spiller fotball 3 mot 3 i kampsituasjon. Banene vil bli flittig brukt av våre yngste lag i sesong, og de er selvsagt åpne for uorganisert spill når de ikke brukes til organisert fotballtrening eller kamp. 

Arbeidet består av 3 hovedfaser - grunnarbeider, legge kunstgress, og bygge vant i treverk. 

Mandag morgen starter vi grunnarbeider, med utgraving og utjevning av området hvor banene skal ligge. Det er Niklas Eriksen Maskinentreprenør, EF drift AS ved Anders Færgestad som står for gravearbeider, Br. Melby AS ved Trond Lysaker som frakter inn masser. AF gruppen ved Odd Inge Danielsen Rygh stiller med valse som jevner og pakker massene. 

 Vi utreder muligheten for gjenbruk av ruller med kunstgress som tidligere utgjorde hovedbanen vår. Detter vil være et midlertidig dekke - i størrelse ca 500 kvm, inntil vi på et senere tidspunkt investerer i et nytt kunstgressdekke på banen. 

Vantene bygges av impregnert treverk. Det vil ikke være vinterdrift på disse banene. 

Vi håper på en rask og uproblematisk fremdrift, og at kunstgresset legges innen ferietid. 

 

Vi benytter anledningen til å rette en takk til de nevnte involverte som bidrar med en betydelig andel spons i sine respektive arbeider. I tillegg er vi innvilget store mengder gratis masser gjennom Feiringfondet, Feiring Bruk, og massene hentes på Armoen. Dette takker vi stort for! 

Vi retter også stor takk til Sparebankstiftelsen og Amedia - Indrefondet, hvor vi har fått tildelt totalt 90.000 kroner gjennom to søknadsrunder! 


På bildet ser man området på anlegget der banene etableres - markert med oransje streker. 

 

 Vi gleder oss ! 

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.