AFSK utreder tilbud innenfor Esport - spørreundersøkelse

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 15. Nov 2023

Sammen med Foxed Gaming vurderer hovedstyret Esport som ny aktivitet i klubben.

Gaming er en tradisjonell aktivitet i et hvert hjem, i en eller annen form. De senere år har gaming utviklet seg sakte, men sikkert til å bli større og et mer organisert tilbud. Det har vokst frem rene gaming klubber, som deltar i små og store turneringer både nasjonalt og internasjonalt, og klubbene er organisert i eget Esport-forbund. Og det har også blitt store penger involvert i sporten. 

De senere år har også gamingsporten banket på dørene til den organiserte idretten. Mange idrettslag har allerede innlemmet esport som en del av sitt aktivitetstilbud. Enn så lenge er ikke Esport tatt inn under paraplyen til Norges Idrettsforbund som offisiell idrettsgren, men dialog og arbeid om dette pågår

I forlengelsen av gode tilbakemeldinger etter FIFA turnering under siste års Aurskogmart'n så ønsker også AFSK å utrede markedet for et organisert tilbud i bygda. Sammen med lokale Foxed Gaming har vi laget en markedsundersøkelse som vi vil at våre medlemmer i alle aldre kan besvare, samt at vi ønsker å nå ut til nye potensielle medlemmer som idag ikke er tilknyttet klubben.

Vi ønsker at alle som har interesse for Esport tar seg tid til å besvare undersøkelsen - vi håper at foresatte til de som er yngre og potensielt interesserte tar seg tid til å besvare denne. 

Vi ønsker også hjelp til å distribuere undersøkelsen til folk utenfor AFSK. 

KLIKK HER FOR UNDERSØKELSEN


På forhånd takk for hjelpen. 


Hilsen Hovedstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.